MERSİN / YENİŞEHİR - Aliye Pozcu Anaokulu

Aliye Pozcu Anaokulu

İNÖNÜ MAH. 1408 SK. ALIYE POZCU ILKOKULU BLOK NO 9A YENİŞEHİR / MERSİN
Vizyon
Milli ve manevi değerleri yüksek, yurdunu ve milletini seven, koruyan, ulusal ve evrensel değerleri taşıyan ve yaşatan, değişim ve gelişime açık, farklılıklara saygı duyan, yaratıcı, girişken, ahlaklı, hoşgörü sahibi, yüksek karakterli; sosyolojik, psikolojik ve bedenen sağlam ve sağlıklı; bilimsel gelişmelere açık ve bunları benimseyerek araştıran, öğrenen, beceri ve yeteneklerini en üst düzeye çıkaran, bu yolla düşünen, üreten, kendinin ve toplumun gelişmesine katkıda bulunan; kültürel, toplumsal, bilimsel, manevi kuralları özümseyerek yaşamına katan disiplinli bireyler olarak üst öğrenim hayatında başarılı olma isteği ve yeteneği kazanmış mutlu bireyler yetiştirmek.
Misyon
Kendi yetilerini en üst düzeyde geliştirerek düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; çağdaş medeniyetin gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı, disiplinli, başarılı ve mutlu bireylerin; tarihimizden gelen milli ve manevi değerlerimizin ışığında yetişmesini sağlamaktır.
Sabah : 08.00 - 13.00 Öğle : 13.00 - 18.00
Doğal Gaz
GMK Bulvarı Çevre Yolu Üzeri Mersin Forum Karşısı
Veli İsteğiyle Servis Taşıması Yapılmaktadır.
İnönü Mahallesi 1408 Sokak No: 9 YENİŞEHİR - MERSİN
Merkez İlçe Yenişehir Merkezde